Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketissä uusia nimityksiä - meitä on jo yli 40!

Tiketissä työskentelee jo yli 40 lipunmyynnin ja tapahtuma-alan ammattilaista.

Tiketissä uusia nimitykisä!


Sanna Kurki on aloittanut Tiketissä asiakkuuspäällikkönä

Tiketin myyntitiimi on saanut vahvistusta, kun Sanna Kurki on aloittanut Tiketillä asiakkuuspäällikkönä. Sanna tuo yritykseen monipuolista tapahtuma-alan kokemusta. Hänen työhistoriastaan löytyy monenlaisia tuotantoja pienistä klubeista konserttisaleihin ja striimituotannoista elokuviin asti. Ennen viime syyskuussa alkanutta roolia Tiketin asiakkuuspäällikkönä Sanna on työskennellyt esimerkiksi oopperassa, ravintolateatterissa, elokuvatuotantoyhtiössä ja lukuisissa musiikkituotannoissa.

”Olemme todella iloisia, että olemme saaneet Sannan osaksi Tikettiä ja vahvistamaan myyntiosastoamme. Hän on erittäin nopeasti ottanut haltuun Tiketin tarjoamat palvelut ja syventänyt osaamistaan tapahtumien lipunmyynnin sekä markkinoinnin saralla. Sannan tausta ja kokemus stand up -maailmasta sekä konserttien ja kiertueiden tuottamisesta tuo laaja-alaisesti lisäarvoa asiakkaillemme”, iloitsee Tiketin myyntijohtaja Jouni Perämaa.

Asiakkuuspäällikönä Sanna työskentelee osana myyntitiimiä vastaten omista asiakkuuksistaan. Sannaa voi lähestyä tarjouspyyntöjen, sopimusasioiden tai minkä tahansa mieltä askarruttavan asian kanssa. Roolissaan hän pitää aktiivisesti yhteyttä Tiketin tapahtumajärjestäjiin pitäen huolta, että kullakin on käytössä parhaat ratkaisut Tiketin palveluiden parissa.

”Asiakkuuspäällikönä on tärkeää olla kärryillä siitä mitä tapahtumamaailmassa tapahtuu, ja mistä puhutaan. Vaikka asiakkuuspäällikkö on minulle uusi positio, rooli nivoo hyvin yhteen aikaisemman osaamiseni. Näkökulma vain on toinen. Parasta tässä työssä on päästä kommunikoimaan erilaisten tapahtumajärjestäjien kanssa ja suunnittelemaan juuri heille sopivia ratkaisuja. On myös aina hienoa, kun pääsee konkreettisesti näkemään asiakkaidemme työnjälkeä, eli näkemään uuden, hienon tapahtumavenuen tai produktion”, Sanna kertoo.


Johanna Pulsa ja Elina Kela Tiketin uudet markkinointipäälliköt, Veera Rusanen siirtyy projektipäälliköksi

Tiketin markkinointiosaston johtoon ovat astuneet pitkän linjan tikettiläiset Johanna Pulsa ja Elina Kela. Veera Rusanen on siirtynyt markkinointitiimistä Tiketin kehitystiimiin projektipäälliköksi, ja jatkossa Tiketin kehitysprojektit lepäävät Veeran osaavissa käsissä.

”Tiketti on ollut aina joustava työnantaja, ja muokkaudumme myös työntekijöiden tarpeiden mukaan. Veera Rusanen keskittyy jatkossa osa-aikaisen opiskelun rinnalla järjestelmämme kehittämiseen. Veera on loistava tähän rooliin, sillä hän oli vahvasti mukana kehittämässä järjestelmäämme jo 2000-luvun alussa. Elina Kela puolestaan on markkinoinnin ja viestinnän vahva osaaja, jonka kanssa on ollut ilo työskennellä jo lähes kymmenen vuotta. Johanna Pulsan vahvaa otetta esihenkilörooliin on ollut ilo seurata”, Tiketin toimitusjohtaja Mirva Merimaa summaa muutoksia.

Johanna Pulsa aloitti Tiketissä alun perin markkinointiosaston työharjoittelijana alkuvuodesta 2017. Hän työskenteli ensin markkinointiassistenttina, ja kulttuurituottajaksi valmistumisen jälkeen työt jatkuivat markkinointisuunnittelijana.

”Palasin elokuussa 2022 vanhempainvapaalta tuttuihin hommiin, mutta pian sain tilaisuuden ottaa lisävastuuta markkinointitiimin esihenkilönä, ja marraskuussa 2022 tittelini vaihtui markkinointipäälliköksi. Tällä hetkellä työtehtäviini kuuluu monenlaista suunnittelua, aikataulutusta, resursointia ja raportointia. Lisäksi hoidan asiakassuhteita ja vastaan Tiketin markkinoinnin kehittämisestä sekä markkinointitiimin henkilöstöasioista”, kertoo Johanna.

Elina Kelan Tiketti-matka alkoi maaliskuussa 2014. Hän on alusta asti työskennellyt markkinointiosastolla eri titteleillä, tiedottajasta markkinointisuunnittelijaan.

”Nykyisiin työtehtäviini markkinointipäällikkönä kuuluu Tavastia-klubin markkinoinnin toteuttamisen lisäksi muun muassa markkinoinnissa käytettävien työkalujen hallinnointi ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen. Markkinointipäällikön rooliin astuminen on tuntunut innostavalta ja motivoivalta. Olen jo nyt oppinut valtavasti uutta ja löytänyt itsestäni puolia, joita en ehkä uskonut olevan olemassakaan”, Elina kertoo.

Veera Rusanen puolestaan on työskennellyt Tiketissä vuodesta 2001 alkaen.

”Välissä olen viettänyt muutaman vuoden tapahtumia järjestämässä, mutta Tiketti on minulle toinen koti. Uudessa toimenkuvassani projektipäällikkönä vastaan Tiketin järjestelmien sujuvasta kehittämisestä. Olen tehnyt pitkän urani aikana Tiketissä käytännössä ihan kaikkea, myös kehitystä, ja on mukavaa taas haastaa itseään uudenlaisessa tehtävässä”, kommentoi Veera.

Kehitystiimimme vahvistuu lisää lähiaikoina!

Katso kaikki uudet ja vanhat tikettiläiset, sekä yhteystietomme täältä!