Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketti ja EräViikingit yhteistyöhön! ”Yhtenäistää F-liigaa entisestään”


EräViikingit ja Tiketti Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä myös EräViikinkien otteluliput sekä kausikortit saa jatkossa hankittua Tiketistä!

Tiketti on toiminut F-liigan lipunmyyntikumppanina ja valtaosa F-liigalipuista löytyykin Tiketistä. Eräviikinkien ja Tiketin kumppanuuteen liittyy oleellisesti myös digipostipalvelu Kivra. Ilmaisen Kivra-sovelluksen asiakkaat voivat jatkossa vastaanottaa Tiketistä ostamansa liput ilman toimitusmaksua digipostina suoraan puhelimeensa. Samalla jokaisesta Kivraan tilatusta ottelulipusta Kivra lahjoittaa 0,50 euroa lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

On hienoa päästä mukaan yhteistyöhön Tiketin kanssa. Yhteistyösopimus yhtenäistää F-liigaa entisestään ja helpottaa katsojaa, kun lähes kaikki F-liigaliput löytyvät samasta paikasta. Pääsyliput ja kausikortit saa kätevästi mobiilisovelluksesta. Kausikorttimme ovat edullisin tapa nähdä matsi, sekä irtoliput on järkevintä hankkia hyvissä ajoin ennakkoon.

Olli Lähdesmäki, EräViikingit

Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä, että EräViikingit siirtyy tulevalle kaudelle miesten sekä naisten joukkueiden osalta osaksi laajaa yhteistyötämme F-Liigan kanssa ja tämän myötä Tiketti myy kaikkien miesten pääsarjatason joukkueiden otteluliput. Uskomme, että voimme tarjota EräViikinkien käyttöön laajan tietotaitomme lipunmyynnin ja tapahtumamarkkinoinnin kehittämiseksi. Kahden menestyneen seuran historian yhdistävä EräViikingit tuo mukanaan yhteistyöhön pitkän historiansa aikana karttuneen tietotaitonsa ja uskomme, että tämän myötä yhteistyömme tulee olemaan molemmin puolin hedelmällistä.

Antti Merenvainio, Tiketti Oy

ERÄVIIKINKIEN KAUSIKORTIT 2023 - 2024 NYT MYYNNISSÄ: https://www.tiketti.fi/eraviik...