Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketti ja mykistävissä maisemissa sijaitseva Louhosareena aloittavat yhteistyön

Upea ja ainutlaatuinen, vanhaan kvartisihiekkakivilouhokseen valmistunut Louhosareena toimii Pohjois-Savossa, Tahkon kupeessa Nilsiässä. Yli 1200 hengen katettu tapahtumapaikka sijaitsee mykistävissä maisemissa ja on akustiikaltaan yksi Suomen parhaimpia.

Ilmakuva Louhosareenasta. Ympärillä vihreää metsää.


"Valitsimme lipunmyyntimme toteuttajaksi Tiketin, koska olemme saaneet toisilta toimijoilta hyvää palautetta Tiketin toiminnasta. Tärkeimpänä asiana päätökseemme vaikutti Tiketin erinomainen ketteryys ja nopeus toteuttaa asiakkaan toiveita. Lisäksi Tiketin tänä vuonna alkanut suoramyynti R-kioskeilla on erinomainen asia. Liput ovat helposti saatavilla kaikille", kertoo Marja-Liisa Kuosmanen Louhosareenlta.

Louhosareenalla voit tavata myös Vuoden kuopiolaisen 2022 Aku-koiran, joka toimii alueen isäntäkoirana. Aku matkusti Louhosareenan isännän kanssa toukokuussa 2022 Espanjasta Suomeen sähkömopoautolla.

"Hienoa aloittaa yhteistyö näin upean ja uniikin tapahtumapaikan kanssa. Neuvottelut sujuivat leppoisasti, kun mukana oli juuri vuoden Kuopiolaiseksi valittu Aku-koira. Kesän ohjelma vaikuttaa lupaavalta ja uskon ihmisten löytävän sankoin joukoin paikalle", kommentoi Tiketin asiakkuuspäällikkö Jesse Puhakka.

Louhosareena tarjoaa tänä kesänä teatterin ystäville kepeän nykyaikaan sijoittuvan musiikkikomedian Pesänjako. Kesäkomedian tarinaan linkittyy Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin sielukas musiikki. Luvassa on nopeatempoinen rikoskomedia kaukana arkirealismista.

Esitykset Louhosareenalla 21.6. - 9.7.2023.

Lue lisää ja osta liput.