Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketti juhlistaa kulutustapamittarin huikeita tuloksia!

Tiketin henkilöstöstä lähes kaikki vastasivat maaliskuussa 2023 teetettyyn kyselyyn ja tuloksissa erityisen hyviksi osa-alueiksi suoriutuivat kierrätys ja lajittelu sekä liikkuminen ja hankinnat, joiden perusteella voimme olla todella tyytyväisiä tikettiläisten sitoutuneisuuteen ja valveutuneisuuteen ympäristövastuullisuuden asioista.

Green Office

Mikä on WWF Green Office kulutustapamittari?

Kulutustapamittari on kyselytyökalu, johon vastaamalla jokainen voi selvittää omien tapojensa ympäristöystävällisyyttä. Kulutustapamittarin kysymykset mukailevat Green Officen teemoja muun muassa ruokaan, energiankulutukseen ja jätteiden lajitteluun liittyen. Tieto kerätään aina anonyymisti ja tulokset saamme WWF Green Office palvelun kautta.

Mikä on WWF Green Office?

WWF Green Office opastaa yrityksiä toimimaan ympäristövastuullisesti. Green Office -työkalujen avulla voi selvittää, millaisia ympäristövaikutuksia yrityksellä on.

Ohjelman avulla voi saada arvion nykytilanteesta, tietoa siitä, mitä kannattaa muuttaa sekä ohjeita seuraaviin askeleihin. Toimien avulla voidaan pienentää organisaation hiilijalanjälkeä, käyttää luonnonvaroja viisaammin ja suojella luonnon monimuotoisuutta. WWF Green Officen työhyvinvoinnin vaikutukset ovat myös olleet huomattavia.

Green Office -sertifikaatilla voi todistaa, että organisaatio ottaa ympäristöasiat huomioon toimitiloissaan, päätöksenteossaan ja toiminnassaan. Tarkastukset ja vuosittainen Green Office -raportointi kannustavat asettamaan tavoitteita, mittaamaan tuloksia ja saavuttamaan parannuksia.

Mitä tarkoittaa, että Tiketti Oy on Green Office?

Green Office -toimistona olemme sitoutuneet noudattamaan Green Office -kriteereitä. Green Office -toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen sekä raportointi ovat osa organisaatiomme vuosittaista ympäristötyötä.

Jos haluat lisätietoa, laita meille viestiä. Kerromme mielellämme lisää ympäristövastuullisuudesta!