Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketti lopettaa paperisten kulttuuriseteleiden vastaanottamisenTiketti on päättänyt lopettaa paperisten kulttuuriseteleiden vastaanottamisen 1.1.2024 alkaen.
Paperiset kulttuurisetelit, eli Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli, Tyky+ -seteli ja Virikeseteli, käyvät siis maksuvälineenä normaalisti vielä vuoden 2023 loppuun asti.

Kulttuurietujen käyttö maksutapana on ollut voimakkaassa kasvussa ja nelinkertaistunut vuodesta 2019. Paperisten setelien osuus tästä kokonaismäärästä on vain 1,6 %. Lisäksi paperiset kulttuurimaksutavat työllistävät paljon henkilökuntaa sekä kuormittavat luontoa. Luopumalla paperisten kulttuuriseteleiden vastaanottamisesta Tiketti kannustaakin kaikkia työnantajia siirtymään sähköisten maksutapojen käyttäjiksi.


HUOM! Muutos ei koske myyntipisteitä, joilla on käytössä omat sopimuksensa kulttuurimaksutapoihin liittyen. Voit vuoden vaihteen jälkeen tarkistaa Tiketin verkkosivuilta kunkin myyntipisteen kohdalta, missä myyntipisteissä paperiset setelit käyvät myös vuoden vaihteen jälkeen.

Sähköiset kulttuurimaksutavat käyvät jatkossakin kaikissa Tiketin myyntipisteissä, R-kioskeilla sekä verkkokaupassa.