Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Festivaalit


Festareille saapuvalle henkilölle laitetaan ranneketta käteen.


Nelonen Media Livellä ja Tiketillä on pitkä ja hyvin toiminut yhteistyösuhde

Nelonen Media Live on yksi Suomen suurimmista festivaali- ja tapahtumajärjestäjistä.

 • Nelonen Media Live tuottaa yli 20 festivaalia ja konserttia vuosittain ympäri Suomea.

 • Tapahtumiin lukeutuvat muun muassa Tammerfest, Himos Juhannus, Rockfest ja Kuopiorock.

 • Nelonen Media Liven käytössä ovat myös Tiketin ovimyynti, lipuntarkistus, akkreditointi ja markkinointipalvelut.


Tiketti on luotettava, asiantunteva ja vakaa toimija

Käytämme paitsi Tikettiä lipunvälittäjänä, myös tapahtumien porteilla ovimyyntiin ja lipuntarkistukseen. Hyödynnämme myös Tiketin akkreditointijärjestelmää ja markkinointipalveluita.

Valitsimme Tiketin kumppaniksi, koska meillä on Tiketin kanssa pitkä ja hyvin toiminut yhteistyösuhde. Tunnemme puolin ja toisin toistemme toimintatavat ja tarpeet. Jaamme yhteisiä arvoja, mikä on tärkeää.

Tiketti on luotettava, asiantunteva ja vakaa toimija. Sen oma-aloitteiselta ja osaavalta henkilökunnalta saa ystävällistä palvelua nopeasti, tarvittaessa myös toimistoaikojen ulkopuolella. Tiketti on myös ketterä tekijä, joka pystyy itsenäisenä toimijana tekemään muutoksia toimintoihinsa ja palveluiden ominaisuuksiin hyvinkin nopealla aikataululla. Palvelun taso ei notkahtanut edes täysin poikkeuksellisina korona-aikoina. Voin lämpimästi suositella Tikettiä myös muille tapahtumajärjestäjille.

- Hanna Kaukoniemi / Tuotantopäällikkö, Nelonen Media Live

Tiketti on ollut Ilosaarirockin lipunmyyntikumppani jo pitkään

Vuodesta 1971 Joensuussa Laulurinteellä järjestetty Ilosaarirock on yksi Suomen vanhimmista musiikkifestivaaleista.

 • Ilosaarirock on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kesätapahtumista, joka kerää 65 000–70 000 ihmistä joka heinäkuu Joensuun Laulurinteelle.

 • Tiketti on ollut mukana Ilosaarirockin lipunmyynnin kumppanina jo pitkään.

 • Ilosaarirockin markkinointia suunnitellaan usein myös yhdessä, ja festivaali käyttää TikettiClientia apuna markkinoinnin segmentoinnissa.


Yhteistyö on ajoittain todella hauskaa

Pitkässä yhteistyössä on erityisen tärkeää luottamus, joustavuus ja yhteinen halu rakentaa parempaa maailmaa. Näille ajatuksille on ollut helppoa rakentaa, vaikka maailma muuttuisikin.

Tiketti on osoittanut aidosti välittävänsä asiakkaistaan ja ympäristöstä. Arvot on ennen kaikkea toimintatapa, ja festivaalien kaikkea toimintaa peilataan arvojen kautta. Tästä johtuen yhteinen arvopohja yhteistyökumppania valittaessa on todella tärkeää. Jaettu arvopohja takaa sen, että tekemisen tavat ovat monipuolisesti linjassaan.

Tikettiläisten kanssa asioiminen on mutkatonta ja ammattitaitoista. Myönnettävä on, että yhteistyö on ajoittain myös todella hauskaa. Moneen pikaisestikin esitettyyn kysymykseen vastaus on löytynyt jo saman päivän aikaan.

Olen saanut Tiketistä uusia ja tuoreita ajatuksia markkinoinnin tueksi, jonka lisäksi haastavat kysymykset on haluttu ottaa pohdintaan välittömästi. Tämä on auttanut omaa työskentelyä merkittävästi. Tunnelma yhteistyötä tehdessä on ollut luottavainen, ja olen kokenut, että yhteisellä asialla ollaan.

Suosittelisin Tikettiä ehdottomasti muillekin tapahtumajärjestäjille! Tiketin avuliaisuus ja tuoreet ajatukset markkinoinnin suunnitteluun ovat voimavara, joka kannattaa hyödyntää.

Tikettiläisten kanssa toimiminen on ennen kaikkea ihmisläheistä, joustavaa ja ammattitaitoista. Feels good!


Ilman TikettiClientin tuomaa kohderyhmätietoisuutta markkinoinnin suunnittelu olisi vaikeaa


TikettiClient on työväline, jonka avulla markkinoinnin segmentointi on vaivatonta. Tämä on tuonut tarvittavaa järjestelmällisyyttä markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Ilman kohderyhmätietoisuutta markkinoinnin suunnittelu olisi vaikeaa. Email-markkinointi onnistuu työvälineen avulla mutkattomasti. Erityisesti pidän sähköpostiviestien visuaalisesta suunnittelusta, joka hoituu TikettiClientin avulla ilman graafisen suunnittelun koulutustakin. Kaiken kaikkiaan TikettiClient tarjoaa kokonaisvaltaisen avun markkinoinnin eri tehtäviin.

TikettiClientin käyttö nopeuttaa ja jouhevoittaa monia markkinoinnin eri tehtäviä. Työväline taipuu niin suunnitteluun kuin käytännön toteutuksiin. Aiemmin markkinoinnin töitä tehdessäni olen tottunut käyttämään useampaa eri järjestelmää, mutta nyt moni oleellinen toiminto löytyy yhden napin painalluksen takaa.

- Lauri Ruotsalainen, Myynti- ja markkinointipäällikkö / Ilosaarirock

Lue lisää TikettiClientista

Kätensä pystyyn nostanut myös hyppää innoissaan ilmaan yleisön keskeltä rock-konsertissa kesäfestareilla.


Tiketti myy suurimman osan Tuskan lipuista

Metallimusiikkiin keskittyvä Tuska Festival järjestetään vuosittain Helsingin Suvilahdessa.

 • Tuska Festival 2022 keräsi kolmen festaripäivän aikana 49 000 raskaan musiikin ystävää, joka on Tuskan historian suurin kävijämäärä.

 • Tiketti tavoittaa hyvin Tuskan asiakaskunnan ja myy suurimman osan Tuskan lipuista.

 • Tiketti on hoitanut Tuskan porttitoiminnot jo vuodesta 2008.


Tiketissä erityisen hyvää on sen suvereenisti paras henkilökunta

Tiketin kanssa asiointi on tehokasta, ratkaisukeskeistä ja henkilökohtaista. Asiakkaamme löytävät Tiketin ja käyttävät palvelua mielellään. Suurin osa Tuskan lipusta liikkuukin Tiketin kautta, joten yhteistyötä on ollut halu puolin ja toisin kehittää ja parantaa entisestään.

Tiketti ei taistele kyynärpäin markkinaosuuksista, vaan apuna on inhimillisemmät arvot. Tällä on toki vaikutusta lipunmyyntikumppanin valinnassa. Tuska ei hae pikavoittoja vaan pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Tuska festivaalin porttitoiminnat ja kulunvalvonta luottaa Tikettiin jo vuodesta 2008.

Tiketissä erityisen hyvää on sen suvereenisti paras henkilökunta, vasteaika ja palvelu!

- Eeka Mäkynen / Toimitusjohtaja, Tuska Festival Oy

Tiketti saa Ruisrockin liput liikkumaan!

Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa juhlittava Ruisrock on yksi Suomen vanhimmista kulttuuritapahtumista.

 • Ruisrockia on järjestetty vuodesta 1970, ja nykyään sen järjestämisestä vastaa Vantaan Festivaalit Oy.

 • Ruisrockin kaikki liput myydään Tiketin kautta.

 • Tiketti on vuosia vastannut lipunmyynnin lisäksi Ruisrockin pääportin toiminnoista.


Tiketti välittää festarikävijöiden asiakaskokemuksesta

"
Tiketti on Ruisrockin pitkäaikainen lipunmyyntikumppani ja erinomainen sellainen. Sen lisäksi, että Tiketin kanssa on aina miellyttävää asioida, Tiketti saa liput liikkumaan!

Tiketti on vuosia vastannut lipunmyynnin lisäksi Ruisrockin pääportin toiminnoista ja hoitanut hommat aina loistavasti. Pääportti on tyypillisesti ensimmäinen palvelu, jonka festariasiakas tapahtumassa kokee ja sen toimiminen on tapahtuman onnistumiselle kriittisen tärkeää.

Lippujen välittämisen lisäksi Tiketti todellakin välittää myös festarikävijöiden asiakaskokemuksesta ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Tiketin kanssa. Niin me järjestäjänä kuin Ruisrockin asiakkaatkin saavat aina erinomaisen hyvää palvelua Tiketin tyypeiltä. Tikettiä onkin helppo suositella lipunmyyntikumppaniksi kaikille tapahtumajärjestäjille, Tiketti on best!

- Mikko Niemelä / Promoottori, Ruisrock

Kotimaisuus oli Hämeen Keskiaikafestivaalille yksi tärkeä syy Tiketin valintaan

Hämeen keskiaikafestivaalin järjestää vuosittain Hämeenlinnassa Hämeen keskiaikatapahtumat oy.

 • Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1997, aluksi Hämeen linnan keskiaikamarkkinoiden ja Hämeen keskiaikamarkkinoiden nimillä.

 • Tiketti myy Hämeen keskiaikafestivaalin pääsyliput ja lisäpalvelut viikinkipidoista vuokrapukuihin.

 • Hämeen keskiaikafestivaali käyttää Tiketin akkreditointia festivaalin kauppiaiden, leiriläisten ja talkoolaisten ilmoittautumiseen.


Tiketin toiminnassa heijastuu halu hyvään

Tiketin kanssa on helppoa ja rentoa asioida. Nimetyt yhteyshenkilöt helpottavat yhteydenpitoa ongelmatilanteissa, ja he ovat avuliaita sekä ystävällisiä. Ja pitkäpinnaisia!

Yksi tärkeä syy valita Tiketti lipunmyyntikumppaniksi oli sen kotimaisuus. Myös hyvät tuotteet, helppo asiointi, mutkattomuus, joustavuus, rentous ja virheettömyys puoltavat asiaa.

Tiketin toiminnassa heijastuu halu hyvään: niin toiminnassa asiakkaiden kanssa kuin yhteiskunnallisestikin. Tiketti toimii ja näkyy paljon myös oman varsinaisen toimintansa ulkopuolella ja haluaa vaikuttaa aktiivisesti koko tapahtuma-alan hyväksi, joka on tärkeää.

Voimme suositella Tikettiä ihan aidosti myös muille. Olemme sitä jo tehneetkin.


Kun sekä lipunmyynti että ilmoittautumisjärjestelmä ovat samalta toimittajalta, myynnin seuranta helpottuu

"

Olemme pystyneet kehittämään omaa toimintaamme Tiketin avulla. Alkuun käytimme vain lipunmyyntijärjestelmää, mutta nyt käytämme myös akkreditointia festivaalin kauppiaiden, leiriläisten ja talkoolaisten ilmoittautumiseen. Kehitämme yhdessä työkalua taipumaan tarpeisiimme vielä paremmin. Uskon, että saamme tästä meille sellaisen työkalun, ettei meidän tarvitse itse lähteä kehittämään erillistä työkalua tarpeisiimme.

Kun sekä lipunmyynti että akkreditointi ovat samalta toimittajalta, eri osa-alueiden myynnin edistymisen seuranta helpottuu, ja raportit on helppo lukea sekä analysoida. Tämä helpottaa myös taloushallintoamme.

Seuraavaksi voisimme ajatella otettavaksi käyttöön fanituotemyynnin!

-Mervi Käki / Festivaalijohtaja, Hämeen Keskiaikafestivaali