Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Palvelumme

Lipunmyynnin mahdollisuudet

Myymme vuosittain 6000:n tapahtumaan yli miljoona lippua.

Asiantuntijatiimimme tarjoavat kokemustaan myynnin suunnitteluun, jotta lipunmyynnin käynnistäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Täysin kotimaisena toimijana olemme nopeita reagoimaan ja kokeilunhaluisia kehittämään lipunmyyntijärjestelmäämme tarpeittesi mukaan.

Lue lisää lipunmyynnin mahdollisuuksista


Lisäpalvelut

Kuuntelemme aina herkällä korvalla tapahtumajärjestäjien ja yleisöasiakkaidemme toiveita. Otamme mielellämme toiveet huomioon, kun kehitämme palveluitamme ja toimintaamme entistä paremmiksi.

Lue enemmän lisäpalveluista

Alan parasta asiakaspalvelua

Meiltä saat alan parasta asiakaspalvelua niin järjestäjäasiakkaana kuin yleisöasiakkaana.

Lue lisää asiakaspalvelusta

Verkkokauppa ja myyntipisteemme palvelevat sinua jopa 24/7

Myymme tapahtumalippuja ja tuotteita laajasti. Verkostomme kattaa verkkokauppamme www.tiketti.fi, myyntipisteitä ja kaikki Suomen R-kioskit sekä monikanavaisen asiakaspalvelun.

Lue lisää myyntiverkostostamme

Alan sitouttavin markkinointi

Saat meiltä käyttöösi asiantuntevan markkinointikoneiston. Toteutamme sekä omissa ja että kumppaniemme kanavissa tuloksellista, digipainotteista markkinointia.

Tapahtumajärjestäjien käytössä on Tiketin markkinointitiimi, jonka ammattitaito on karttunut tuhansien tapahtumien markkinoinnista.

Meillä on alan tavoittavimmat somekanavat ja yli 132 000 uutiskirjetilaajaa. Teemme viikoittain tuloksellisia, kohdennettuja mainoskampanjoita. 

Lue lisää markkinoinnista.