Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

FC Haka ja Tiketti aloittavat yhteistyön

Veikkausliigassa pelaava FC Haka ja Tiketti ovat solmineet yhteistyösopimuksen. FC Hakan kotiotteluiden lippujen sekä kausikorttien myynti tapahtuu jatkossa Tiketin kautta.


FC Haka 1934


FC Haka on vuonna 1934 perustettu valkeakoskelainen jalkapalloseura, joka pelaa ottelunsa Valkeakoskella Tehtaan kentällä.

FC Hakan tavoitteena on kehittää ottelutapahtumia ja niiden palveluja jatkuvasti. Lipunmyynti on keskeinen osa toimivia palveluita ja houkuttelevaa ottelutapahtumaa.

-Haluamme kehittää edelleen kausikortti- ja lipunmyyntikokonaisuutta kannattajillemme, ja siitä syystä aloitamme yhteistyön Tiketin kanssa. Olemme saaneet Tiketistä todella hyvän ja ammattimaisen kuvan, ja odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssaan, kommentoi toimitusjohtaja Olli Huttunen.

- Kesäpaikkani on Valkeakoskella, ja Valkeakoski ja Tehtaankenttä ovat tulleet minulle tutuksi ja lapsuudessa. On suuri ilo päästä tekemään yhteistyötä FC Hakan kanssa ja kehittämään tapahtumaelämystä yhdessä, kuvailee Tiketin toimitusjohtaja Mirva Merimaa yhteistyön aloitusta.

Lippujen saanti FC Hakan otteluihin on jatkossa entistä helpompaa – Tiketin verkkokauppa palvelee 24/7, ja varattuja lippuja voi käydä lunastamassa kaikilta R-kioskeilla. Myös Tiketin lipunmyyntipisteet palvelevat kautta maan. Valkeakoskella FC Hakan asiakkaita palvelee ostoskeskus Koskikaran R-kioski. Lippujen maksutapavaihtoehtoja on perinteisten vaihtoehtojen lisäksi tarjolla laajasti myös kulttuurietujen parissa sekä esimerkiksi lahjakortin muodossa.


FC Haka kausikortti 2023 myynnissä nyt!