Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Urheilu

Ottelukuva Tampereen Classic naisten pelistä. Vastustajan maalivahti torjuu Classicin hyökkäyksen


Salibandy Club Classic valitsi Tiketin lipunmyyntikumppaniksi nopean ja hyvän palvelun takia

Salibandy Club Classic pelaa salibandyn Suomen korkeimmalla sarjatasolla, F-liigassa.

  • Sekä miesten että naisten edustusjoukkueet pelaavat kotiottelunsa Lempäälän Bläk Boksissa.

  • Tiketti myy sekä Classicin miesten että naisten kotiottelut ja kausikorit.

  • Tiketti on ollut mukana Salibandy Club Classicin vastuullisuusprojektissa.


Samanlaiset arvot ovat tärkeitä ja merkityksellisiä

Valitsimme Tiketin lipunmyyntikumppaniksi, koska olimme kuulleet Tiketistä paljon positiivista palautetta: varsinkin nopeasta ja hyvästä palvelusta sekä toimivasta järjestelmästä. Huomasimme myös neuvotteluiden alla, että molemmille samanlaiset arvot ovat tärkeitä ja merkityksellisiä. Näitä olemme päässeet myös yhdessä käytännössä työstämään Classicin vastuullisuusprojektissa.

Tiketti näkee paljon vaivaa, jotta asiat hoituisivat hyvin ja nopeasti, mitä me tapahtumien järjestäjinä arvostamme. Homma toimii, ja yleisöasiakkaat ovat tyytyväisiä. Suosittelisin Tikettiä lämpimästi muille. Ja näin olemme tehneetkin!

Iso kiitos meidän yhteyshenkilöllemme Antille! Tuntuu, että Antilla on puhelin kourassa 24/7 ja hän on aina valmis auttamaan, asiaan kuin asiaan.- Pasi Peltola / Toiminnanjohtaja, Salibandy Club Classic

Yleisö hurraa ja huutaa innoissaan koripallo-ottelussa kädet ylhäällä tuulettaen.


Helsinki Seagulls valitsi Tiketin paikallisuuden ja ketteryyden takia

Vuonna 2013 perustettu Helsinki Seagulls on pelannut miesten korisliigassa vuodesta 2014 asti.

  • Helsinki Seagulls pelaa kotiottelunsa Töölön Kisahallissa.

  • Joukkue on lyhyen historiansa aikana saanut jo neljä SM-pronssimitalia ja voittanut Suomen Cupin mestaruuden kolmena peräkkäisenä kautena.

  • Ennakkomyynnin osuus myydyistä lipuista on kasvanut koko yhteistyön ajan, ja lopulta Seagulls on saanut jätettyä ovimyynnin kokonaan pois. Liput myydään pelkästään Tiketin kanavien kautta.


Tiketin kanssa on todella helppoa ja nopeaa asioida

Valitsimme Tiketin lipunmyyntikumppaniksemme, koska Tiketti on paikallinen ja ketterä toimija. Koemme, että kilpailijat eivät yllä samaan palvelutasoon, eivätkä kilpailijat ole yhtä nopeita reagoimaan.

Tiketin kanssa on todella helppoa ja nopeaa asioida. Arvostamme henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua. Tiketissä pystytään reagoimaan todella lyhyelläkin aikavälillä tuleviin pyyntöihin. Tapahtumien liput saadaan aina myyntiin nopeasti. Ja Tiketissä on tosi kivoja ihmisiä töissä!

Lippujen lähetys järjestelmästä on helppoa. Erityispeukku myös myyntiraporttien selkeydelle.

Tiketin välittäminen ja asenne ovat ehdottomasti 110 %. Asiat sujuvat helposti ja mutkattomasti. Suosittelemme ehdottomasti kaikille tapahtumatoimijoille Tikettiä!

Milla Valjus


- Milla Valjus / Toimitusjohtaja, Helsinki Seagulls