Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Teatterit

Henkilökohtainen palvelu sai Turpatallin valitsemaan Tiketin

Tuotantotalo Turpatalli pyörittää Kuopiossa Rauhalahti Teatteria ja Iisalmessa Koljonvirta Teatteria, joissa käy 22 000–26 000 katsojaa vuosittain.

  • Tuotantotalo Turpatallilla on 15 vuoden kokemus erilaisten tapahtumien ja teatteriesitysten järjestämisestä.

  • Rauhalahti ja Koljonvirta ovat olleet valtakunnallisesti ensimmäisiä kesäteattereita, joissa on siirrytty sähköiseen lipunmyyntiin ja lippujen tarkastamaiseen.

  • Tiketti hoitaa myös Turpatallin teattereiden ryhmämyynnin kokonaan.


Tiketin kanssa dialogi ja työskentely tuntui ihmisläheiseltä alusta lähtien

Olimme aikoinaan tilanteessa, jossa kilpailevia tarjouksia muilta lipunmyyntiorganisaatioilta oli saman aikaisesti tutkinnan alla. Tiketti oli ainoa, jonka kanssa heti alusta lähtien dialogi ja työskentely tuntui ihmisläheiseltä. He ovat antaneet meidän suunnitella ja edetä ratkaisuissamme hyvin persoonallisella ja osin erikoisellakin tavalla, jotka ovat olleet perheyrityksemme kulmakiviä jo vuosien ajan. Meille ei tarjottu mitään valmista kaavaa eikä rajaehtoja, vaan saimme rakentaa kokonaisuuden omannäköiseksemme. Meillä on olo, että ei ole olemassa puolestamme tyhmiä kysymyksiä tai ehdotuksia. Työntekijämme uskaltavat soittaa Tiketille pienissäkin asioissa, jotka mieltä painavat.

Tiketin henkilökunta on äärimmäisen palvelualtista ja motivoitunutta. Suunnittelu, opetus, opastus ja toteutus tuntuu erittäin henkilökohtaiselta. Jokaiseen puheluun ja aiheeseen vastataan lähes kellonajasta riippumatta samalla pieteetillä ja palvelualttiudella joka kerta. Palvelulle ja Tiketin henkilöstölle on yhteistyön aikana saatu kasvot ja henkilökohtainen yhteistyösuhde mm. useiden tapaamisten yhteydessä. Tärkein ja meille hyvin merkittävä asia on nimenomaan tunne siitä, että palvelu on hyvinkin henkilökohtaista.

Ryhmämyynnin ulkoistaminen kokonaan Tiketille on vapauttanut resursseja esitysten suunnittelemiseen ja toteuttamiseen

Ryhmämyynti sitoi aiemmin työryhmästämme useita henkilöitä pitkäksi ajanjaksoksi. Sen hallitseminen ennen esityskautta, ja sen aikana, on ollut tuotannossa raskas koneisto. Nyt voimme markkinoida esityksiämme edellisvuosien tapaan, ja ohjata isot ryhmät suoraan käymään keskustelua Tiketin kanssa. Aiomme jatkossakin pysyä samassa toimintamallissa kehittäen sitä eteenpäin mm. asiakkaiden antamien toivomusten ja ideoiden pohjalta. Lyhyesti sanottuna, ryhmämyynnin ulkoistaminen poisti myynnistä yhden välivaiheen osaltamme, ja olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä.

Voin itse henkilökohtaisesti ja Tuotantotalo Turpatallin puolesta suositella Tikettiä muillekin toimijoille!

Henkilökuva Ismo Apell- Ismo Apell / Toimitusjohtaja, Tuotantotalo Turpatalli


Yhteneväiset arvot ja ideologia saivat Martti Suosalon valitsemaan Tiketin

Teatteri Sirkus Suosalo on näyttelijä Martti Suosalon pitkäaikainen haave kiertävästä ekologisesta telttateatterista.

  • Suosalo haluaa viedä Helsingissä Taiteiden yönä 2023 ensipystytyksensä saavan teatteriteltan yllättäviinkin paikkoihin ja tuoda näytelmiä myös paikkakunnille, joissa ei muuten pääse kokemaan teatteria.

  • Tiketti hoitaa teatterin lipunmyynnin kokonaisuudessaan.


Tiketti oli profiililtaan ainoa kuviteltava lipunmyyntikumppani Teatteri Sirkus Suosalolle

Olen pitkään tehnyt projekteja yksin, joten kun Tiketistä Mirva otti yhteyttä 2022-2023 vuoden taitteessa lipunmyyntiasioissa, ei tästä tarjouksesta voinut kieltäytyä: Tiketti on profiililtaan oikeanlainen lipunmyynnin alusta Teatteri Sirkus Suosalolle, ja en olisi voinut kuvitella ketään muita tähän. Yhteistyön luontainen lähtökohta oli yhteneväiset arvot ja ideologia.

Yhteistyö Tiketin kanssa on toiminut liikuttavalla tavalla, ja olen voinut olla itse täysin huoletta. Se henki, mikä Tiketillä on, loi itselle turvallisen olon jo heti ensimmäisestä palaverista lähtien. Kaikki on ollut helppoa heti alusta asti. Asiointi on lämmintä ja sydämellistä, mutta asiallista ja tehokasta. Jos herää joku kysymys tai ongelma, soitan ja saan heti vastauksen ja asiaa hoidetaan. Näin kun toimitaan, voin luottaa siihen, että hommat toimii ja liput liikkuu – niin kuin on mennytkin – ja kaikessa ylimääräisessäkin asiassa tulee apua. Siitä olen erityisen kiitollinen ja iloinen.

Tiketin mukanaolo luo turvallisen tunteen ja mahdollistaa olennaiseen, taiteeseen keskittymisen

Tiketissä on nuorekasta ajattelua ja välittyy, että kaikkia tuetaan ja kaikki tekevät yhteistyötä. Tiketti tekee liiketoimintaa, mutta sydämellä. Kommunikointi ihmisten välillä on mutkatonta, suoraa ja lämminhenkistä – siitä jää hyvä fiilis. Tikettiin voi aina luottaa, ja siellä tehdään töitä sen eteen, että liput menevät kaupaksi. Olen saanut myös lipunmyynnin lisäksi paljon hyötyä Tiketiltä. Esimerkiksi TSS yhteistyö Helsingin Juhlaviikkojen kanssa lähti Mirvan ajatuksesta ja ehdotuksesta. Aika ratkaiseviakin hommia markkinoinnin ja tiedottamisen suhteen on saatu.

Tiketiltä tuli osaava tiimi, ja selkeästi kerrottu, kenen kanssa asioin missäkin asiassa. Kuitenkin kaikki ollaan samassa ketjussa, jotta tiedetään missä mennään. On hirveän turvallinen olo nimenomaan sen takia, että Tiketti on tässä mukana. Nyt voin itse keskittyä taiteelliseen sisältöön.


- Martti Suosalo / näyttelijä, Teatteri Sirkus Suosalo