Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Teatterit

Henkilökohtainen palvelu sai Turpatallin valitsemaan Tiketin

Tuotantotalo Turpatalli pyörittää Kuopiossa Rauhalahti Teatteria ja Iisalmessa Koljonvirta Teatteria, joissa käy 22 000–26 000 katsojaa vuosittain.

  • Tuotantotalo Turpatallilla on 15 vuoden kokemus erilaisten tapahtumien ja teatteriesitysten järjestämisestä.

  • Rauhalahti ja Koljonvirta ovat olleet valtakunnallisesti ensimmäisiä kesäteattereita, joissa on siirrytty sähköiseen lipunmyyntiin ja lippujen tarkastamaiseen.

  • Tiketti hoitaa myös Turpatallin teattereiden ryhmämyynnin kokonaan.


Tiketin kanssa dialogi ja työskentely tuntui ihmisläheiseltä alusta lähtien

Olimme aikoinaan tilanteessa, jossa kilpailevia tarjouksia muilta lipunmyyntiorganisaatioilta oli saman aikaisesti tutkinnan alla. Tiketti oli ainoa, jonka kanssa heti alusta lähtien dialogi ja työskentely tuntui ihmisläheiseltä. He ovat antaneet meidän suunnitella ja edetä ratkaisuissamme hyvin persoonallisella ja osin erikoisellakin tavalla, jotka ovat olleet perheyrityksemme kulmakiviä jo vuosien ajan. Meille ei tarjottu mitään valmista kaavaa eikä rajaehtoja, vaan saimme rakentaa kokonaisuuden omannäköiseksemme. Meillä on olo, että ei ole olemassa puolestamme tyhmiä kysymyksiä tai ehdotuksia. Työntekijämme uskaltavat soittaa Tiketille pienissäkin asioissa, jotka mieltä painavat.

Tiketin henkilökunta on äärimmäisen palvelualtista ja motivoitunutta. Suunnittelu, opetus, opastus ja toteutus tuntuu erittäin henkilökohtaiselta. Jokaiseen puheluun ja aiheeseen vastataan lähes kellonajasta riippumatta samalla pieteetillä ja palvelualttiudella joka kerta. Palvelulle ja Tiketin henkilöstölle on yhteistyön aikana saatu kasvot ja henkilökohtainen yhteistyösuhde mm. useiden tapaamisten yhteydessä. Tärkein ja meille hyvin merkittävä asia on nimenomaan tunne siitä, että palvelu on hyvinkin henkilökohtaista.

Ryhmämyynnin ulkoistaminen kokonaan Tiketille on vapauttanut resursseja esitysten suunnittelemiseen ja toteuttamiseen

Ryhmämyynti sitoi aiemmin työryhmästämme useita henkilöitä pitkäksi ajanjaksoksi. Sen hallitseminen ennen esityskautta, ja sen aikana, on ollut tuotannossa raskas koneisto. Nyt voimme markkinoida esityksiämme edellisvuosien tapaan, ja ohjata isot ryhmät suoraan käymään keskustelua Tiketin kanssa. Aiomme jatkossakin pysyä samassa toimintamallissa kehittäen sitä eteenpäin mm. asiakkaiden antamien toivomusten ja ideoiden pohjalta. Lyhyesti sanottuna, ryhmämyynnin ulkoistaminen poisti myynnistä yhden välivaiheen osaltamme, ja olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä.

Voin itse henkilökohtaisesti ja Tuotantotalo Turpatallin puolesta suositella Tikettiä muillekin toimijoille!

Henkilökuva Ismo Apell- Ismo Apell / Toimitusjohtaja, Tuotantotalo Turpatalli