Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Stream

Tiketti.stream on ollut luotettava kumppani Karanteeniteatterin striimauksissa

Karanteeniteatteri tuo suomalaisia, huippusuosittuja teatteriesityksiä striimattuna kotisohville.

  • Esitykset striimataan Helsingissä tunnelmalliselta Tiivistämöltä, jonne Karanteeniteatteri myy Tiketin kautta sekä stream-lippuja että katsomopaikkoja.

  • Karanteeniteatterin ohjelmistossa on nähty mm. Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasaman Juoksuhaudantie, Jukka Puotila show ja ilmiöksi noussut, Martti Suosalon ja Mika Nuojuan tähdittämä Kiviä taskussa.

  • Karanteeniteatteri on ollut mukana kehittämässä tiketti.streamiä ja sen interkatiivisia ominaisuuksia.


Välittäminen ja asenne ovat kohdillaan!

Tiketti ja Tiketin striimausalusta tiketti.stream on ollut erittäin luotettava ja helppo yhteistyökumppani Karanteeniteatterin striimausten toteutuksessa. Alusta on niin selkeä ja helppokäyttöinen, että iäkkäämmätkin Karanteeniteatterin asiakkaat ovat oppineet käyttämään sitä vaivattomasti. Alustan chat ja interaktiiviset mahdollisuudet ovat tuoneet ruudun takana olevat asiakkaat osaksi esitystä.

Karanteeniteatteri on saanut lisäksi rutkasti lisää näkyvyyttä Tiketin kautta!

Erityisen hyvää Tiketissä on luotettava palvelu, nopeallakin aikataululla. Välittäminen ja asenne ovat ehdottomasti kohdillaan! Rentoa, osaavaa porukkaa ja aina hyvällä asenteella.- Tatu Mönttinen, KaranteeniteatteriLue lisää tiketti.streamistä ja muista Tiketin lisäpalveluista