Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketti yrityksenä

Tiketti syntyi Helsingissä vappuna 1975. Rock oli tullut Suomeen jäädäkseen, ja nuori polvi loi itsensä näköistä uutta uljasta maailmaa. 

Uuden lippukaupan perustivat opiskelijaosakunnat, jotka olivat alkaneet aktiivisesti järjestää omia klubi-iltojaan, ja suosion kasvaessa ennakkolipunmyynnille alkoi olla kova tarve. Pääkallopaikka oli Tavastia-klubi, joka on yksi harvoista yhä toiminnassa olevista aikakauden klubeista, ja jonka kanssa Tiketillä on ollut katkeamaton yhteinen historia vuodesta 1975. 

Täysin kotimainen Tiketti on vuosien aikana kehittynyt lipunvälityksen edelläkävijäksi ja tapahtumamarkkinoinnin asiantuntijaksi, jonka luovuus, osaaminen ja työkalut palvelevat vuosittain tuhansia tapahtumia ympäri Suomea. 

Asiakkaitamme ovat muun muassa festivaalit, urheiluseurat, klubit, teatterit, messut, konserttitalot, kaupungit ja järjestöt.

Tikettiä ohjaa ennen kaikkea rakkaus hyviä tapahtumia kohtaan: tavoitteemme on olla tapahtumanjärjestäjän paras ystävä, jonka avulla kokemuksia janoavat ihmiset löytävät tiensä upeiden elämysten äärelle. 

Yleisöä festivaalin esiintymislavan edessä. Kuva on otettu yleisön takaa. Lavalla soittaa Dj.

Tärkein arvomme on välittäminen 

Välitämme tapahtumiemme ja asiakkaittemme lisäksi yhdenvertaisuudesta ja ympäristöstä.

Ympäristöjärjestö WWF on myöntänyt Tiketin Helsingin toimistolle arvostetun Green Office –sertifikaatin. Teemme yhteistyötä Luonnonperintösäätiön, John Nurmisen säätiön ja ilmastoystävällisen digipostipalvelu Kivran kanssa.

Tiketissä toimii Green Office -työryhmän lisäksi myös yhdenvertaisuustyöryhmä, jonka tehtävänä on varmistaa yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutuminen kaikessa tekemisessämme. 

Tiketin henkilökunta on mukana suurella sydämellä, ja missiomme on olla jatkossakin alamme palkituin toimija ja aidosti välittävä yhteistyökumppani. 

Visiomme on olla universumin paras 

Tärkein ainesosa reseptissämme parhauteen on Tiketin henkilökunta, Tikettiläiset. Tiketissä jokainen saa olla täysillä sellainen kuin on. Uskomme, että panostamalla meihin, pystymme myös tarjoamaan yleisöasiakkaille ja tapahtumajärjestäjille parhaan mahdollisen palvelun.  Meillä iloitaan, kannustetaan ja tsempataan.

Vuoden 2023 teemanamme on kehittyminen. Haluamme kehittyä yksilöinä, työyhteisönä, lipunvälityksen edelläkävijänä ja ennen kaikkea tapahtumajärjestäjän parhaana ystävänä. Haluamme kehittyä jokaisella osa-alueella.

Jalkapallon pelaajat juhlivat tehtyä maalia halaamalla toisiaan.

Tiketti numeroina

6 000 Tapahtumaa vuodessa
127 118 Markkinointilupaa
8 000 000 Verkkosivuistuntoa
53 Työntekijää
97 944 Someseuraajaa