Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

FC KTP ja Tiketti yhteistyöhön

FC KTP ja Tiketti Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa KTP:n jalkapallo-otteluiden sähköinen lipunmyynti tapahtuu jatkossa tiketti.fi-verkkosivustolla.

– Olemme todella iloisia, kun pääsemme aloittamaan yhteistyön perinteikkään KTP:n kanssa ja voimme yhdessä kehittää seuran ottelutapahtumien markkinointia ja lipunmyyntiä entistä sujuvammaksi ja monipuolisemmaksi, sanoo Tiketin myyntijohtaja Jouni Perämaa.
– Alan yritysten vertailussa Tiketti osoittautui parhaaksi. Sen valtteja olivat muun muassa palvelualttius ja järjestelmien luotettavuus, toteaa puolestaan FC KTP:n avainasiakaspäällikkö Jari-Pekka Gummerus.

Kausikortit erikoistarjouksessa heti maanantaina 25.9. klo 9

Tiketti-yhteistyön myötä KTP:n ensi kauden kausikortit tulevat myyntiin heti maanantaina 25.9. Niin kauan kuin joukkueen ensi kauden sarjapaikka on avoinna, kausikortteja myydään erityisen edulliseen kampanjahintaan. Sarjapaikan varmistuttua joko Veikkausliigaan tai Ykköseen, kausikortin hinta nousee selvästi. Veikkausliigassa hinta on Ykköstä korkeampi.

Vanhojen kausikorttipaikkojen lunastus perjantaihin perjantaihin 6.10. mennessä

Lipunmyyntiuudistuksen myötä vanhat kausikorttipaikat pidetään varattuna perjantaihin 6.10. saakka. Sähköisen lipunmyynnin uudistuksessa perinteinen muovinen kausikortti käy periaatteessa tarpeettomaksi. Sellaisen voi kuitenkin edelleen halutessaan tilata itselleen lisähintaan toimistolta noudettuna tai Tiketin toimittamana suoraan kotiin. Kausikorttipaikan vaihtaminen paikan lunastamisen jälkeen onnistuu myös lisämaksusta. Uuden aurinkokatsomon kausikortit tulevat myyntiin, kun sarjaohjelma ja katsomon valmistumispäivä on tiedossa. Kausikorttipaikkansa voi luonnollisesti vaihtaa myöhemmin myös uuteen katsomoon.

KTP:n kausikortti kattaa ensi vuonnakin myös naisten ottelut. Naisten otteluihin tulee kuitenkin myöhemmin myyntiin myös oma kausikortti.

Lue lisää tästä.

FC KTP kausikortit tästä.