Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Iso kiitos hedelmällisestä yhteistyöstä vuonna 2023!


Kulunut vuosi on ollut meille tikettiläisille erittäin antoisa.
Tänä vuonna olemme panostaneet kehittymiseen, mikä on näkynyt esimerkiksi järjestelmämme kehitystyönä ja henkilökuntamme monipuolisena kouluttamisena. Olemme saaneet oppia lisää muun muassa viestinnästä, itsensä johtamisesta, yhdenvertaisuudesta ja ajatusjohtajuudesta.

Lisäksi teknisen kehityksen osastomme on kasvanut tänä vuonna isosti ja meillä on jo yli kymmenen ammattilaisen joukko tekemässä järjestelmästämme parasta mahdollista työkalua tapahtumajärjestäjille niin lipunmyyntiin, asiakasviestintään, markkinointiin kuin lipuntarkastamiseenkin.

Myös tänä vuonna, tärkein arvomme välittäminen, on ohjannut kaikkea sitä mitä teemme. Asiakaspalveluun panostaminen näkyy huikeina NPS-lukuina (järjestäjäasiakkaat 98 % ja yleisöasiakkaat 78 %), jotka kertovat siitä, että suunta on oikea ja välittäminen näkyy tyytyväisinä asiakkaina.

Välittäminen näkyy myös sisäisesti. Saimme tänä vuonna Great Place to Work -sertifikaatin ja sertifiointia varten teetetyn tutkimuksen mukaan 100 prosenttia työntekijöistämme on sitä mieltä, että Tiketti on erittäin hyvä työpaikka.

Vuoteen on mahtunut myös kovaa kasvua ja meidät valittiinkin Kasvu Openissa kymmenen parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Liikevaihtomme on ollut reilun 30 prosentin kasvussa viime vuoteen verrattuna.

On ollut ilo saada tehdä upeaa vuotta yhdessä upeiden asiakkaidemme kanssa. Haluankin kiittää hedelmällisestä yhteistyöstä vuonna 2023 ja toivottaa rauhallista joulunaikaa sekä tapahtumarikasta vuotta 2024!


Tiketin toimitusjohtaja Mirva Merimaa

Päätimme ohjata tänä vuonna joulutervehdykseen suunnitellut varat kolmeen hyväntekeväisyyskohteeseen:

  • WWF - Tuemme WWF:n luonnonsuojelutyötä monimuotoisen luonnon hyväksi.
  • Volunteer hundred - Tuemme avustustyötä Ukrainassa.
  • HOPE ry - Tarjoamme Hope ry:n kautta vähävaraisille perheille mahdollisuuden käydä Tavastian lastenkonsertissa.

Lisäksi tuemme taidetta ostamalla toimiston taidegalleriaan outsider-taidetta Pertin Valinnasta.