Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Jatkossa Tiketti myy sekä Tullikamarin että Tavara-aseman tapahtumien liput

Tiketistä Tampereelle avautuvan Tavara-aseman lipunmyyjä! Tiketin ja Tampereen Kulttuurikamari Oy:n yhteistyö syvenee, jatkossa Tiketti myy sekä Tullikamarin että Tavara-asema tapahtumien liput.

Tiketistä Tavara-aseman yhteistyökumppani


Tiketillä on kunnia myydä monipuolisia kulttuuritapahtumia tarjoavan Tampereen Kulttuurikamari Oy:n kaikkien tapahtumien liput vuonna 2023. Tampereen Kulttuurikamari Oy hallinnoi sekä legendaarista Tullikamarin Pakkahuonetta ja Klubia että sen naapuriin tammikuussa 2023 avautuvan tapahtuma- ja konserttitalo Tavara-aseman toimintaa.

Tavara-aseman ensimmäiset keikat julkaistaan tiistaina 25. lokakuuta. Pysy kuulolla!

Tampereen Kulttuurikamarin historiaa huokuvat tapahtuma- ja konserttitalot tarjoavat kodin unohtumattomille keikoille aivan rautatieaseman kupeessa. Punaisten tiiliseinien syleilyssä esiintyy vuosittain 600 kotimaista ja ulkomaista yhtyettä sekä artisteja kaikista genreistä, ja tammikuussa määrä kasvaa roimasti. Vuonna 1901 rakennettu Tullikamari on vakiinnuttanut paikkansa niin muusikoiden kuin yleisön sydämissä. Sen kuusi vuotta nuorempi sisar Tavara-asema täydentää Tampereen kehittyvän asemanseudun kulttuuritarjontaa omalla, virkistävällä artistikattauksellaan.

Tiketti ja Tampereen Kulttuurikamari Oy ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä, mikä on mahdollistanut muun muassa Luonnonperintösäätiön tukilippujen ostamisen Tullikamarin tapahtumiin. Tukiliput tulevat myyntiin myös Tavara-aseman tapahtumiin. Osa tukilippujen tuloista lahjoitetaan suoraan hyväntekeväisyyteen Luonnonperintösäätiölle. Vuonna 1975 perustettu, täysin kotimainen Tiketti Oy myy vuosittain tuhansien tapahtumien liput.

Kaikki jo Lippu.fi:ssä myynnissä olevien Tullikamarin konserttien liput ovat ostettavissa normaalisti, ja käyvät Tullikamarin tapahtumiin sellaisenaan.

tavara-asema.fi @tavaraasematre
tullikamari.net