Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Monivuotinen jatkosopimus - Tiketti on F-liigan virallinen lippukauppa myös jatkossa


F-liigan ja Tiketin hedelmällinen yhteistyö saa jatkoa myös seuraavat kolme kautta. Uudesta sopimuksesta on sovittu aina kevääseen 2026 saakka.

F-liigan ja Tiketin yhteistyö alkoi kaudella 2020-21 ja on jatkunut koronakausien tuomista haasteista huolimatta hedelmällisenä Käynnissä olevasta kaudesta 2023-24 alkaen kaikki F-liigan miesten ja naisten sarjan 12 joukkuetta hyödyntävät Tikettiä lippuoperaattorikumppanina.

Uusi sopimus tarkoittaa sitä, että myös jatkossa kaikki F-liigan liput löytyvät kootusti Tiketistä.

- Tästä on hyvä jatkaa pitkäjänteistä ja ketterää yhteistyötä, joka
tarjoaa yhtenäisemmän lipunostokokemuksen faneille sekä auttaa jokaista seuraa joustavasti kehittämään lipunmyynnin kokonaisuutta, avaa F-liigan
toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

- Se, että kaikki F-liigajoukkueet ovat saman lippuoperaattorin alla antaa myös F-liigalle hyvät eväät edistää F-liigan tunnettuvuutta yhteistyössä Tiketin kanssa ja tukea samalla kaikkia F-liigaseuroja yhteisillä toimenpiteillä, jatkaa Nurminen.

Tiketin puolella ollaan tyytyväisiä jatkosopimuksesta. Salibandy on tunnetusti parasta paikan päällä.

- Yhteistyö F-liigan kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja olemme innoissamme, että tämän sopimuksen myötä voimme yhdessä kääntää katseet pitkäjänteiseen tekemiseen, niin ottelutapahtumien markkinoinnin, kuin lipunmyynnin kehittämiseksi, kommentoi Tiketin asiakkuuspäällikkö Antti Merenvainio.

- Laaja yhteistyö ja kaikkien seurojen mukanaolo mahdollistaa asiakasdatan keräämisen ja hyödyntämisen tehokkaasti. Hyväksi havaittuja käytäntöjä on ketterää viedä eteenpäin kaikille toimijoille ja siten edesauttaa lajin tulevaisuuden kehittämistä. Uskomme vahvasti salibandyn tulevaisuuteen ja kasvuun yleisöjä houkutteleva lajina, Merenvainio jatkaa.

- Luonnollisesti salibandyn ystävien tukena on kiitetty monikanavainen asiakaspalvelumme, joka madaltaa kynnystä lähteä katsomaan vauhdikasta urheilua paikan päälle, Merenvainio täydentää.