Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Roihu ja Tiketti yhteistyöhön Superpesis-kaudelle 2024!Roihu ja Tiketti ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Roihuttarien kausikorttien ja kotipelien liput myydään Tiketin kanavissa kaudesta 2024 alkaen. Yhteistyö saa vauhdikkaan alun kun Roihuttarien kausikorttien myynti Superpesis-kaudelle starttaa torstaina 23.11. Tiketissä klo 9.00!

“Lipunmyynnin siirtäminen omasta verkkokaupastamme Tiketille mahdollistaa meille tehokkaammat markkinointikanavat sekä tapahtuma-ammattilaisten tuen. Tavoitteenamme on kasvattaa yleisömääriä Roihuvuoressa sekä pesäpallon tavoittavuutta pääkaupunkiseudulla ylipäätään, ja siinä Tiketti ja Tiketin tapahtuma-ammattilaiset ovat tärkeässä roolissa meidän kanssamme”, kertoo seuran puheenjohtaja Minna Koivisto.

Olemme Tiketillä erittäin innoissamme yhteistyön alkamisesta Roihun kanssa. Yhteistyön myötä pystymme tekemään lipun ostamisesta asiakkaalle mahdollisimman mutkatonta. Lippujen ostaminen Tikein verkkokaupasta on helppoa, liput voi maksaa kätevästi esimerkiksi kulttuurieduilla”, kommentoi Tiketin asiakkuuspäällikkö Antti Merenvainio.

Urheilu on ehdottomasti parasta paikan päällä ja haluamme olla mukana edistämässä suomalaisen urheilukulttuurin kasvua! Menestystä tehdään yhdessä fanien ja seuran kanssa kehittämällä ottelutapahtumia niin markkinoinnin kuin lipunmyynnin ja asiakaspalvelun ratkaisujen kautta. Tiketin markkinointiosaamisen avulla pääsemme myös levittämään pesiksen ilosanomaa uudelle yleisölle”, Merenvainio jatkaa.

Kausikorttimyynti käynnistyy torstaina 23.11. klo 9.00 Tiketin verkkokaupassa. Luvassa on kahden päivän ajan Black Week -tarjouksia, jossa kaksi kausikorttia on mahdollisuus lunastaa hintaan 220 euroa. Yksittäinen kausikortti maksaa 134,5 euroa ja kausikortti numeroidulla paikalla pääkatsomossa 194,5 euroa.

Kausikortit toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti, mutta halutessasi voit myös ostaa lompakkoon sujautettavan kortin lisämaksusta.

Nähdään Roihuttarien kotipeleissä!