Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Sopimusuutisia: KuPSin ja Tiketin yhteistyö jatkuu!

Loppuvuodesta 2018 alkanut yhteistyö Kuopion Palloseuran ja Tiketin välillä saa jatkoa hiljattain allekirjoitetun jatkosopimuksen myötä. Molemmat osapuolet jatkavat mielellään sujuvaksi ja antoisaksi muodostunutta yhteistyötä.

KuPSin ja Tiketin yhteistyö jatkuu!


- Painottaisin nimenomaan sanaa yhteistyö, sillä koen, että olemme täällä Tiketissä olleet kuin työkavereita Kuopion Palloseuran työntekijöiden kanssa. Yhteistyömme KuPS:n kanssa on ollut aktiivista ja vuorovaikutteista ja olemme saaneet myös paljon arvokasta tietoa omien palvelujemme kehittämiseen. Olemme erittäin iloisia yhteistyömme jatkosta, kertoo Tiketin asiakkuuspäällikkö Antti Merenvainio.

Yhteistyön merkitys kasvoi pandemian koettelemina aikoina, jolloin tekeminen oli enemmän reagointia kuin suunnittelua. Alati muuttuvat rajoitukset loivat otteluiden järjestämiseen ja lipunmyyntiin haasteita, joita osapuolet ratkoivat tiiviisti yhdessä. Tilanteisiin kehitettiin lennosta ketterästi yhdessä kausikorttilaisia ja ottelulippujen ostajia parhaiten palvelevia ratkaisuja.

- Yhteistyötä Tiketin kanssa oli helppo jatkaa aiempien kokemuksiemme pohjalta. Molemminpuolinen, KuPSin katsojat huomioiva yhteistyö saa arvoisensa jatkon KuPS 100-vuotisjuhlakauden 2023 kunniaksi. Toimivat, vuorovaikutteiset ja eteenpäin katsovat kumppanuudet luovat jatkuvuutta. Toimialansa erikoisosaajana Tiketti on tuottanut merkittävää lisäarvoa katsojalähtöiseen ottelutapahtuman kehittämiseen. Tiketin henkilökunta on osaavaa ja yhteistyön henki on erinomainen. Teillä on huipputiimi kasassa, kommentoi KuPSin hallituksen puheenjohtaja Markku Raatikainen yhteistyön jatkoa.

Tulevaisuudessa jatkamme kehitystyötä, jotta voimme yhdessä tarjota entistä parempia lipunmyynti- ja katsojakokemuksia!

KuPS kausikortti 2023 on myynnissä täällä!