Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Sorin Sirkus ja Tiketti yhteistyöhön!

Tiketti ja Sorin Sorin Sirkus ovat aloittaneet yhteistyön, ja sirkuksen kevään tapahtumien liput myydään jo Tiketin kautta. Tapahtumista ensimmäisenä koittaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän lopputöiden ja valinnaisten opintokokonaisuuksien esitysten keväinen festivaali Sorifest 20.4.2024.


– Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin ja vaikuttaa siltä, että Tiketin työkalut ja myyntiratkaisut tukevat hienosti Sorin Sirkuksen tapahtumia. Tiketillä on paljon keskenään erilaisia asiakkaita ja uskon monipuolisuuden tarjoavan sellaista näkökulmaa, joka on arvokas tapahtumanjärjestäjille suunnattavissa palveluissa ja niiden kehittämisessä, sanoo Sorin Sirkuksen tapahtumien tuottaja Pertti Huovinen.

– Meille on tärkeää, että voimme tarjota sujuvan ja asiakasystävällisen ostotapahtuman yhdessä uuden kumppanin kanssa kaikille sirkuksen ystäville.

Tamperelainen Sorin Sirkus on vuodesta 1985 toiminut yksi suomalaisen nuorisosirkuskentän pioneereista, joka on tarjonnut taiteen perusopetusta sirkustaiteessa jo vuodesta 1993. Tätä nykyä Sorin Sirkus on aktiivinen nuoriso- ja sosiaalisen sirkuksen toimija ja kehittäjä, ja yksi kansainvälisen Caravan-verkoston perustajajäsenistä. Sorin Sirkuksen laaja kurssitoiminta tavoittaa vuosittain satoja osallistujia, ja taiteen perusopetus viikoittain yli 600 lasta ja nuorta.

Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Esiintyjinä toimivat esiintyvät-ryhmän taitavat sekä monipuolisesti ja tavoitteellisesti harjoittelevat nuoret, jotka saavat vuodessa yli 1 200 lajikohtaista oppituntia. Ryhmän nuoret jäsenet paitsi tähdittävät Sorin Sirkuksen päätapahtumaa joulushow-esitystä, myös keikkailevat ahkerasti ympäri vuoden. Joulushow kerää vuosittain yli 10 000 katsojaa Sorin Sirkuksen oman maneesin katsomoon Tampereelle.

– Hienoa päästä tekemään yhteistyötä samoja arvoja kunnioittavan, sekä nuorisoa tukevan Sirkuksen kanssa. Nämä yhteiset elementit takaavat varmasti hedelmällisen tuloksen nyt, sekä tulevaisuudessa, kommentoi Tiketin asiakkuuspäällikkö Jesse Puhakka.