Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketti ja puistokonsertteja sekä taidetta tarjoileva Laukon kartano yhteistyöhön

Laukko-passi ja Laukon kartanon puistokonserttien keikkaliput myydään jatkossa Tiketissä!

Kesäinen ilmakuva Laukon kartanon puistokonsertista


40 km Tampereelta etelään sijaitseva Laukon kartano tarjoaa satumaisessa kartanomiljöössä puistokonsertteja pitkin kesää. Kartanon mittavat terassit, ravintola, kahvila ja puoti palvelevat vierailijoita kesällä koko päivän. Keikkalippuun sisältyy aina myös pääsy Laukon kartanon taidenäyttelyihin.

- Laukon kartano on minulle jokakesäinen vierailukohde, kertoo Tiketin toimitusjohtaja Mirva Merimaa. Kartano tarjoaa upeat puitteet konserteille ja laadukkaille taidenäyttelyille hyvän ruoan sekä juoman kera. On ilo aloittaa syvä yhteistyö Laukon kartanon kanssa.

Vuoden parhaan joululahjan tittelistä kilvoitteleva Laukko-passi on henkilökohtainen kausikortti kaikkiin Laukon Kesän 2023 puistotapahtumiin ja taidepäiviin. Tampereen seudulla ilmiömäistä suosiota nauttiva Laukon kartanon kausikortti takaa sisäänpääsyn myös ennakkoon loppuunmyydyille keikoille.

Mukavasti alkuiltaan sijoittuvien puistokonserttien ja kesäkeikkojen lomassa Laukon kartanon kausikorttilaiset nauttivat satumaisissa puitteissa herkullisista tarjoiluista ja lumoavasta taiteesta. Ensi kesän artistikattauksen löydät kaikkine lisätietoineen 1.12. alkaen osoitteesta: www.laukonkartano.fi.

- Pyrimme tarjoamaan kesävieraillemme kokonaiselämyksiä, joissa kaikki on kohdallaan, kertoo Laukon kartanon omistaja Liisa Lagerstarm. Laukon aikuisille asiakkaille hyvin toimiva lippukauppa ystävällisine asiakaspalveluineen on tärkeä lisäarvo. Tiketistä olemme myös löytäneet neuvokkaan ja joustavan yhteistyökumppanin. Olikin vallan mainiota suunnitella yhdessä Laukolle uudenlainen kausikortti, joka täyttää kaikki asiakkaiden toiveet.

Suosittu Laukko-passi myynnissä Tiketissä 1.12.2022 alkaen!