Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketti on ehdokkaana Music x Media Industry Awards -gaalan Vuoden Palvelutarjoaja -kategoriassa!

Vuoden Palvelutarjoaja -kategoriassa palkitaan toimija, joka on palvellut kuluttaja- tai B2B-asiakkaitaan tinkimättömällä laadulla, joka on vastuullinen ja pitää huolen paitsi oman liiketoimintansa myös koko alan kehittämisestä.

Musiikkialan kovimpia tekijöitä palkitaan Industry Awards -palkinnoilla perjantaina 6.10.2023 Industry Awards -gaalassa Tampere-talossa osana Music x Mediaa. Industry Awards -gaalassa summataan kuluneen kauden onnistumisia ja annetaan kunniamaininta niille, joille se kuuluu: vuoden aikana ammattitaidollaan, ratkaisuillaan, johtajuudellaan, eduksi erottuvalla käytöksellään ja saavutuksillaan vakuuttaneille musiikkialan ammattilaisille. Industry Awards -palkinto on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, Suomen musiikkialan ammattilaisilta.

Katso kaikki ehdokkaat täältä!

Kaikki rekisteröityneet Music x Median osallistujat voivat äänestää Industry Awards -voittajia. Äänestyslinkki lähetetään tapahtumaan rekisteröityneille erikseen, ja äänestää voi vain kerran. Uusille rekisteröityneille linkki äänestykseen lähetetään n. kahden arkipäivän välein.

Äänestys päättyy 20.9.2023 klo 20. Samana päivänä klo 12 mennessä rekisteröityneet ehtivät vielä äänestää voittajia.

Tutustu ehdokkaisiin perusteluineen täällä ja raateihin täällä.