Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketti on Elman uusi yhteistyökumppani

Tiketti on aloittanut yhteistyön Elman kanssa. Elma.live - kestävän musiikin koti - on syksyllä 2022 julkaistu digitaalinen alusta, joka tarjoaa elävän musiikin alan toimijoille tietoa, työkaluja ja tukea kestävän kehityksen edistämisessä.

Elma.liven avulla toimijat voivat oppia kestävästä kehityksestä, rakentaa vastuullisuusohjelman sekä jakaa tietoa ja kokemuksia muiden toimijoiden kanssa. Palvelun viitekehyksenä ovat YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitetta, jotka kattavat ekologisen, sosiaalisen ja taloudellisen kestävän kehityksen. Elman tavoitteena on saada kestävä kehitys luonnolliseksi osaksi jokaisen elävän musiikin toimijan jokapäiväistä työtä.

Kestävä kehitys rakentuu kaikkialla maailmassa samoista elementeistä, mutta käytännön työ on usein haasteellista maiden eri käytäntöjen vuoksi. Elman uudet sisällöt tarjoavat työkaluja siihen, miten kansainvälisesssä toiminnassa voidaan varmistaa vastuulliset valinnat ja edistää kestäviä toimintamalleja. Lisäksi Elman uudet materiaalit sisältävät musiikkialan toimijoille räätälöidyn tietopaketin ympäristökompensaatioihin liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä.

Tiketti on ilolla mukana kehittämässä ekologisesti, sosiaalisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti kestävämpää kulttuurialaa.

Lue lisää ja tutustu Elma.liveen täältä.