Siirry ostamaan lippuja tiketti.fi
Herokuva

Tiketti on vuoden 2024 parhaiden työpaikkojen joukossa!

Great Place To Work on julkaissut Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -listauksen. Tiketti on sijoittunut kolmanneksi keskisuurten yritysten sarjassa. Kyseessä on Suomessa ja maailmanlaajuisesti arvostettu tunnustus, joka kertoo tutkitusti yrityksen hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Listaus perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista. Tutkimus pohjautuu Great Place To Workin hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.”Olemme viime vuosina panostaneet erilaisiin jatkuvaa vuorovaikutusta tukeviin rakenteisiin ja rutiineihin, joka on mahdollistanut henkilöstön monikanavaisen kuulluksi tulemisen. Tämä on kantanut hedelmää, mikä näkyy tyytyväisinä asiakkaina ja sitä kautta yrityksen tuloksessa”, kommentoi Tiketin toimitusjohtaja Mirva Merimaa.

”Listalle sijoittuminen tuntuu häkellyttävän hienolta! Tulos kertoo aivan mielettömistä työkavereista, yhteishengestä, suvaitsevaisuudesta, tahtotilasta puhaltaa yhteen hiileen ja kehittää asioita sekä intohimosta alaa ja työtämme kohtaan. Suuri rooli on tietysti myös työnantajalla, joka panostaa henkilökuntaan ja mahdollistaa paljon asioita. Olen tosi ylpeä kaikkien asenteesta olla tikettiläinen”, kertoo henkilöstö- ja hallintopäällikkö Jaana Mamia.

"Tiketin kuuluminen parhaiden työpaikkojen listaan kertoo siitä, että tiimipelaaminen, vastuunotto, reiluus ja arvomaailma näkyvät myös ulkopuolelle vahvasti. Tiketin työyhteisöön kuuluminen on huippua ja olen erittäin ylpeä siitä, että saan päivittäin työskennellä näin hienon porukan kanssa", tapahtuma-asiantuntijana työskentelevä Miikka Mäenpää täydentää.

”Meillä on aidosti hauskaa töissä ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Tiketissä panostetaan ihmisiin. Vahva vuorovaikutus ja yhteisöllisyys ovat työyhteisömme parhaimpia ominaisuuksia, joista haluamme pitää kiinni”, markkinointipäällikkö Johanna Pulsa kertoo.

Kolmanneksi sijoittuminen on Tiketille ilon sekä ylpeyden aihe ja kertoo erityisesti siitä, että henkilökunta on onnistunut yhdessä luomaan Tiketistä loistavan työpaikan. Trust Index -henkilöstötutkimuksen mukaan 100 % Tiketin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan todella hyvä työpaikka.